Jdi na obsah Jdi na menu
 


Výroční členská schůze 20.6.2020

V areálu chovatelů Hradci nad Moravicí proběhla výroční členská schůze klubu chovatelů Rousné zakrslé drůbeže a ostatních zdrobnělých a zakrslých plemen.

article preview

Vzhledem k nákazové situaci s onemocněním Covid 19 proběhla schůze klubu v roce 2020 se zpožděným termínem dne 20.6.2020  v areálu chovatelů v Hradci nad Moravicí.

Přítomni byli Bohumil Byrtus,Jaroslav Trávníček,Marek Byrtus,Tomáš Dušek,Jakub Stiborský,Havlík,Byrtusová a další příznivci našeho klubu,kteří nejsou členy, ale fandí nám.Členové se vzdálenějších končin naši vlasti byli omluveni.Termín byl ustanoven narychlo,proto  i účast členů z blizkého okolí byla nízká.

Plán schůze byl především o zhodnocení naší práce a výstavní činnosti v roce 2019.Je to již tradičně propagační výstava v Hradci nad Moravicí, dále klubová výstava ve Studénce,kterou v lonském roce zhodnotil a posuzoval velmi precizně Zdeněk Dráb.Top výstava byla Morávia v Brně a při výroční schůzi došlo k vyhodnocení nejlepších vystavovatelů klubu.Nejlépe v Brně dopadl Dan Kubečka s 98 body schodně na 1.0+0.1 Brahmánku koroptví vlnitou zdrobnělou.Druhý Pohár na mimorousnou drůbež získal Jaroslav Trávníček na Kočinky černé-zakrslé s 95 body.

Nejlepší jedinec 1.0 Rousné zakrslé se pyšnil s 96 body od Martina Gorčici v barvě černé.

Nejlepší slepička v kresbě Porcelánová se rovněž předvedla s 95 body od ing.Erika Mišoviče.

Všem těmto chovatelům byli věnovány Poháry.Závěrem proběhla zajimavá dizkuse s občerstvením.Rád bych upřímně poděkoval všem členům za propagaci na výstavách v lonském roce.Náš klub pracuje dle mého názoru dobře.Jsem rád za každou věcnou připomínku.

                                  S přáním radostných dnů Jaroslav Trávníček jednatel klubu.